Atlas retete din Seine-et-Marne
Boursault
Boursault este o brânză franțuzească cu cremă triplă, moale, maturată. Este făcut din lapte de vacă ...
Chasselas de Moissac
Chasselas de Moissac sunt struguri de masă albi cultivați și culesi manual, cu sâmburi aurii și pulp...
Fougerus
Fougerus este o brânză franceză produsă în regiunea Seine-et-Marne. Se face cu lapte crud de vacă de...
Brie Noir
Brie noir sau black brie este o brânză franceză cu o culoare închisă distinctă și o textură sfărâmic...
Pouilly-Fuissé
Pouilly-Fuissé este o denumire franceză pentru vinurile albe pe bază de Chardonnay, care se află în ...
Saint-Amour
Saint-Amour este o denumire franceză situată în Beaujolais, care produce vinuri roșu rubin pe bază d...
Mercurey rouge
Mercurey este o denumire franceză situată în regiunea Côte Chalonnaise din Burgundia, care produce v...
Chénas
Chénas este cel mai mic grand cru din proeminenta denumire Beaujolais, care este situată între depar...
Bouton de culotte
Bouton de culotte este o brânză tradițională franceză originară din zonele Mâconnais și Haut-Beaujol...
Potée champenoise
Potée champenoise este o tocană tradițională franceză originară din regiunea Marne. Tocana se face d...
Cabernet d'Anjou
Cabernet d'Anjou este o denumire franceză situată în Anjou, în principal în Maine-et-Loire, care est...
Saumur-Champigny
Situat în Valea Loarei, Saumur-Champigny este o denumire franceză și subregiunea Samur. Denumirea es...