Atlas retete din Tarn-et-Garonne

Chasselas de Moissac

Chasselas de Moissac sunt struguri de masă albi cultivați și culesi manual, cu sâmburi aurii și pulp...

Jambon de Lacaune

Jambon de Lacaune este o șuncă uscată preparată din carne de porc în regiunea franceză Tarn, într-un...

Saucisson de Lacaune

Saucisson de Lacaune și s aucisse de Lacaune sunt produse din carne făcute din carne de porc și mist...

Bouyguette des Collines

Bouyguette des Collines este o brânză franceză care provine din Tarn. Brânza este făcută din lapte d...

Le fresinat

Le frésinat este un fel de mâncare tradițional de munte din Tarn în Franța. Mâncarea este făcută cu ...

Fougerus

Fougerus este o brânză franceză produsă în regiunea Seine-et-Marne. Se face cu lapte crud de vacă de...

Brie Noir

Brie noir sau black brie este o brânză franceză cu o culoare închisă distinctă și o textură sfărâmic...

Pouilly-Fuissé

Pouilly-Fuissé este o denumire franceză pentru vinurile albe pe bază de Chardonnay, care se află în ...

Saint-Amour

Saint-Amour este o denumire franceză situată în Beaujolais, care produce vinuri roșu rubin pe bază d...

Mercurey rouge

Mercurey este o denumire franceză situată în regiunea Côte Chalonnaise din Burgundia, care produce v...

Chénas

Chénas este cel mai mic grand cru din proeminenta denumire Beaujolais, care este situată între depar...

Bouton de culotte

Bouton de culotte este o brânză tradițională franceză originară din zonele Mâconnais și Haut-Beaujol...