Atlas retete din jud. Lika-Senj
Lovranske trešnje
Lovranska trešnja este o varietate de cireșe care sunt unice în zona Lovran din Croația, de unde și ...
Škripavac
Škripavac este o brânză croată făcută din lapte crud de vacă, caracterizată prin aroma sa proaspătă ...
Batuda
Batuda sau primorski lonac este un preparat tradițional croat originar din zona Kvarner și Primorje....
Lički lonac
Tradusă ca oală Lika , această tocană aromată combină bucăți de carne precum carnea de oaie, miel sa...
Čepurke na plevu
Čepurke na plevu este un preparat simplu croat originar din zona din jurul Gacka. Pentru a-l pregăti...
Lički krumpir
Cartofii de la Lika se deosebesc de alții prin faptul că conțin un procent mai mare de substanță usc...
Basa
Basa este o brânză croată unică, care este produsă de obicei din rasa de vacă busa din regiunea Lika...
Lička janjetina
Lička janjetina este carne proaspătă originară din regiunea Lika din Croația. Carnea este obținută d...
Lička kisela juha od janjetine
Lička kisela juha od janjetine este o supă tradițională croată originară din regiunea Lika. Această ...
Lički nabod
Lički nabod este un preparat tradițional croat originar din regiunea Lika. Mâncarea constă din cotle...
Mesom-ul lui Kupus
Kupus s mesom este un fel de mâncare tipic de iarnă preparat în regiunea croată Lika. Constă din doa...
Dželadija
Dželadija sau hladetinaeste un fel de mâncare tipic din carne originar din regiunea croată Lika. Păr...