Atlas retete
Khingal
Khingal este un fel de mâncare tradițională din paste originare din Azerbaidjan. Mâncarea este de ob...
Manqal salatı
Manqal salatı este o salată azeră răcoritoare, care este deosebit de populară în timpul verii. Const...
Pinzgauer Bladl
Pinzgauer bladl este un fel de mâncare tradițional austriac făcut dintr-un aluat format din făină de...
Kaspressknödel
Kaspressknödeln sunt găluște austriece cu brânză originare din Tirol. Deși oamenii le numesc găluște...
Marillenschnaps
Marillenschnaps este un tip de coniac de fructe care este distilat din caise. Băutura este în mod tr...
Wachauer Marille
Amplasată de-a lungul malurilor Dunării, Valea Wachau găzduiește unele dintre cele mai vechi crame ș...
Wachauer Marillenknödel
Wachauer marillenknödel este un fel de mâncare clasic austriac constând dintr-o caise Wachau fără sâ...
Vorarlberger Bergkäse
Brânza de munte Vorarlberger este încă o specialitate originară din Pădurea Alpină Bregenz, care se ...
Vorarlberger Alpkäse
Chiar dacă baza procesului de producție a Vorarlberger Alpkäse a fost stabilită în timpul Războiului...
Lüneberg
Lüneberg este o brânză în stil Alp austriac, originară din Vorarlberg. Brânza este făcută din lapte ...
Walder
Walder este o brânză austriacă semi-moale făcută din lapte crud de vacă. Brânza este adesea comparat...
Riebel
Riebel este un fel de mâncare tradițional austriac originar din Vorarlberg. Terciul este făcut cu o ...