

Retete

Desert amandine
Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert amandine

Amandine
Blatul: Incalzim cuptorul la 180 Grade.Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma tare

Amandine
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Se adauga ga

Amandine
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Se adauga ga

Amandine cu ness (reteta video)
Puteti urmari pregatirea acestora in reteta video de mai jos!!!

Mini amandine (by poca)
Ouale se separa,albusurile se spumeaza impreuna cu apa si se adauga zaharul cate putin. Galbenusuril

Amandine
1. BLAT: se separa si se bat spuma albusurle. In alt vas se freaca galbenusurile cu zaharul, se adau

Amandine, adevarate...
Se separa cu grija albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu uleiul, ca la maioneza. Alb
Vișinată
Vișinată este o versiune românească a lichiorului de vișine. Deseori preparată ca specialitate de ca...
Fetească Regală
Fetească Regalăeste un soi de struguri albi autohton românesc care a apărut pentru prima dată în ani...
Fetească Alba
Fetească Alba ( alb Maiden ) este un soi românesc de struguri albi , care este strâns legată de soi...
Fetească Neagră
Fetească Neagră , care se traduce prin fecioara neagră, este un soi de struguri roșii cu coajă subți...
Țuică
Țuică este o țuică de prune tradițională românească. Adesea supranumit ca moonshine românesc, acest ...
Borș
Borșul este un produs fermentat tradițional originar din România. Se face prin fermentarea tărâțelor...
Scrumbie de Dunăre afumată
Scrumbie de Dunăre afumată este un alamb de Dunăre afumat, preparat în mod tradițional în România. D...
Macrou Afumat
Macrou afumat este macrou afumat românesc, caracterizat printr-o aromă plăcută de afumat și o nuanță...