

Retete

Desert minciunele, uscatele sau scovergi
Reteta culinara din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert minciunele, uscatele sau scovergi

Minciunele, uscatele sau scovergi....
Reteta culinara Minciunele, uscatele sau scovergi.... din categoria Dulciuri. Cum sa faci Minciunele

Scovergi
Se amesteca iaurtul cu ouale, uleiul, zaharul tos, praful de sare, esenta de rom, coaja rasa de lami

Scovergi cu varza murata
Intr-un ibric de 1L se pune 1.5L apa la incalzit. Cand apa este calduta, se ia de pe foc si se pun c

Scovergi cu varza murata
Intr-un ibric de 1L se pune 1.5L apa la incalzit. Cand apa este calduta, se ia de pe foc si se pun c

Scovergi
Intr-un bol spargem oul, adaugam apa si praful de sare. Le batem usor si adaugam faina. Cand aluatul

Scovergi (sau uscatele)
Se pune intr-un vas faina ,iar in mijloc se pun cate 2 linguri de zahar,ulei,otet,lapte.Se framanta

Scovergi din lunca dunarii (romanian appetizer: scovergi)
Coca se face ca la paine. Dizolva drojdia si zaharul in 100 ml apa. Amesteca faina, apa, drojdia si
Vișinată
Vișinată este o versiune românească a lichiorului de vișine. Deseori preparată ca specialitate de ca...
Fetească Regală
Fetească Regalăeste un soi de struguri albi autohton românesc care a apărut pentru prima dată în ani...
Fetească Alba
Fetească Alba ( alb Maiden ) este un soi românesc de struguri albi , care este strâns legată de soi...
Fetească Neagră
Fetească Neagră , care se traduce prin fecioara neagră, este un soi de struguri roșii cu coajă subți...
Țuică
Țuică este o țuică de prune tradițională românească. Adesea supranumit ca moonshine românesc, acest ...
Borș
Borșul este un produs fermentat tradițional originar din România. Se face prin fermentarea tărâțelor...
Scrumbie de Dunăre afumată
Scrumbie de Dunăre afumată este un alamb de Dunăre afumat, preparat în mod tradițional în România. D...
Macrou Afumat
Macrou afumat este macrou afumat românesc, caracterizat printr-o aromă plăcută de afumat și o nuanță...