Atlas retete din Bavaria
Dunkelweizen
Dunkelweizen este o bere germană moderat închisă, pe bază de grâu, care este adesea descrisă ca o în...
Bere lager
Alături de bere, lagerul este una dintre cele două categorii principale de bere, iar din punct de ve...
Maibock
Maibockeste un stil bavarez lager care a apărut pentru prima dată ca o bere specială pentru a sărbăt...
Märzen
Märzeneste un stil de bere german din Bavaria care este strâns legat de Oktoberfestbier și împărtășe...
Dunkel
Dunkel este un lager german întunecat care este asociat în mare parte cu Bavaria și Munchen. Această...
Weissbier
Weissbiereste o bere de grâu bavareză clasică, cu o fermentație superioară și caracterizată prin spu...
Bayerisches Bier
Bavaria a fost o regiune importantă producătoare de bere de secole, iar toate berile bavareze sunt p...
Club-Mate
Club-Mate este o băutură răcoritoare cu cofeină făcută din extract de mate, o infuzie de frunze usca...
Bierschinken Wurst
Bierschinken wurst (lit. cârnați cu șuncă de bere ) este o varietate de cârnați germani prefierți cu...
Bayerischer Meerrettich
Hreanul bavarez, cunoscut și în zona limbii bavareze ca Kren , este rădăcina plantei de hrean, care ...
Bayrisch Blockmalz
Această bomboană tare bavareză este umplută cu extract de malț, care conferă bomboanei dulceața sa d...
Bamberger Hörnla
Acest soi vechi de cartofi își are originea în regiunea germană Franconia, unde a fost cultivat de l...