Atlas retete din Bavaria
Bayrisch Blockmalz
Această bomboană tare bavareză este umplută cu extract de malț, care conferă bomboanei dulceața sa d...
Bamberger Hörnla
Acest soi vechi de cartofi își are originea în regiunea germană Franconia, unde a fost cultivat de l...
Fellchen
Locuind în apele pure ale Lacului Constance, sau Bodensee, așa cum îl numesc ei în Germania, fellche...
Bavaria Blu
Bavaria Blu este o brânză albastră germană care a fost introdusă inițial pe piață de Bergader în 197...
Romadur
Deși romadur este în prezent considerată o brânză germană, unii cred că este originar din Belgia și ...
Bayerisches Rindfleisch
Creșterea vitelor a dominat peisajul bavarez de secole. Cele mai importante rase precum Fleckvieh sa...
Brotsuppe
Brotsuppe, adică supă de pâine , este un fel de mâncare umil german pe bază de pâine veche și bulion...
Schweinebraten
Schweinebraten este o friptură de porc tradițională germană originară din Bavaria. Este pregătit de ...
Schweinshaxe
Termenul Schweinshaxe este folosit în mod obișnuit în părțile de sud ale Germaniei, predominant în B...
Prinzregententorte
Un desert de specialitate bavarez numit prinzregententorte este un tort neted, acoperit cu ciocolată...
Obazda
Această brânză tartinată bavareză a fost inventată inițial pentru a folosi brânză moale coaptă. Cons...
Griebenschmalz
Griebenschmalz este un tartinat german tradițional care constă din grăsime de porc topită ( schmalz ...