Atlas retete din Etiopia
Buticha
Buticha este un dip aromat sau tartinat etiopian preparat fie cu faina de fasole sau faina de naut c...
Fatira
Fatira este un produs tradițional de mâncare stradală etiopienă care este consumat în mod obișnuit l...
Kocho
Kocho este o pâine plată tradițională etiopiană făcută cu plantă enset, care este adesea numită bana...
Kitcha
Kitcha este o pâine plată etiopienă fără dospire, făcută cu făină de grâu, apă și sare. Aluatul este...
Injera
Injera este o pâine plată etiopienă spongioasă și o parte integrantă a vieții localnicilor. Pâinea e...
Himbasha
Himbasha este o pâine plată tradițională etiopiană, constând din făină, apă, drojdie, zahăr, semințe...
Kinche
Simplu, hrănitor și ieftin, kinche este un aliment de bază pentru micul dejun etiopian făcut cu grâu...
Genfo
Genfo este un terci simplu etiopian care se consumă în mod obișnuit la micul dejun, făcut prin adăug...
Dabo kolo
Dabo kolo este o gustare etiopiană cu o aromă picant și o textură crocantă, constând din patru, zahă...
Kolo
Kolo este o gustare tradițională etiopiană constând dintr-o combinație de cereale prăjite, cum ar fi...
Sos Awaze
Awaze este un sos tradițional etiopian sau o pastă de condimente care se servește cu majoritatea fel...
Inguday tibs
Inguday tibs este un fel de mâncare etiopian format din ciuperci sote picante. De obicei, se prepară...