Atlas retete din Franţa
Antricot
Entrecôte este un tip de friptură de vită care este tăiată între coaste, dar este mai frecvent cunos...
Regal
Royal este un desert clasic francez, cunoscut și sub numele de trianon . Baza prăjiturii este făcută...
Sufleu cu ciocolată
Sufleul de ciocolată este un desert franțuzesc rafinat care combină ciocolata neagră cu o bază cremo...
Mousse au ciocolata
Acest desert clasic francez este făcut cu ciocolată neagră, ouă, unt, zahăr și sare. Se caracterizea...
Escargot
Escargotul, sau melcii gătiți, sunt o delicatesă franțuzească îndrăgită, care este de obicei servită...
Sufleu glacé
Denumit și sufleu congelat sau sufleu cu înghețată, sufleul glacé este un desert rece preparat prin ...
Parfait
Numele acestui desert franțuzesc parțial congelat înseamnă perfect – așa că ne putem imagina că crea...
Chiftea
Rissole este un grup interesant de feluri de mâncare cu o istorie intrigantă. Risolele franțuzești o...
Mille feuilles
Crem, fulgător și delicat, acest desert francez poate fi tradus literal ca o mie de frunze . Millefo...
Croissant
Aceste produse de patiserie fulgioase, de culoare aurie, în formă de semilună, sunt cel mai bine făc...
Beignets
Aceste pătrate de aluat de patiserie prăjite sunt stropite cu zahăr pudră și se servesc în mod tradi...
Ecler
Aceste produse de patiserie alungite, cu o glazură atrăgătoare, un exterior crocant, un interior moa...