Atlas retete din Franţa
Beignets
Aceste pătrate de aluat de patiserie prăjite sunt stropite cu zahăr pudră și se servesc în mod tradi...
Ecler
Aceste produse de patiserie alungite, cu o glazură atrăgătoare, un exterior crocant, un interior moa...
Gelozii
Jalouziile sunt produse de patiserie dulci simple originare din Franța. Acestea constau din benzi de...
Dariole
Dariole este un desert francez care datează din Europa medievală. Este o tarta mica cu coaja de pati...
Pain aux stafide
Pain aux raisins sau escargot (lit. melc) este un produs de patiserie francez în formă de spirală, r...
Pain au chocolat
Pain au chocolat este un rulou francez de viennoiserie realizat dintr-o combinație de aluat dreptung...
Chouquette
Uimitor de fragede și extrem de ușoare, chouquette-urile sunt foitaje aerisite de pâte à choux împân...
Croquembouche
O adevărată piesă centrală de spectacol, croquembouche constă din profiterole de patiserie choux car...
Profiterol
Aceste foietaj acoperite cu ciocolată sunt umplute fie cu frișcă, cremă, cremă de patiserie, fie cu ...
Crêpes Suzette
Aceste crêpe delicioase preparate à la flambé sunt stropite în beurre Suzette , un sos făcut cu unt,...
Farsele de crêpe
Crêpes farcies este un fel de mâncare tradițional franțuzesc constând din clătite umplute. Clătitele...
Gâteau mille crêpes
O mie de crêpes cake - așa cum este tradus în engleză - este un desert clasic francez format din crê...