Atlas retete din Haute-Savoie
Jacquere
Jacquere este un soi de struguri francez care produce vinuri alpine strălucitoare și proaspete. Este...
Altesse
Altesse este un soi de struguri care este cultivat în principal în regiunea Savoie din estul Franței...
Roussette de Savoie
Roussette de Savoie este o denumire franceza pentru vinurile albe seci care sunt produse din soiul A...
Vin de Savoie blanc
Vin de Savoie , sau pur și simplu Savoie, este o denumire de vin situată în estul Franței. Aceasta e...
Crozets de Savoie
Crozets este un soi de paste tradiționale franceze, originar din Savoia. Aceste paste mici, plate, î...
Tome des Bauges
Tome des Bauges este o brânză semi-tare din lapte de vacă nepasteurizat, fie întreg, fie semi-degres...
Emmental de Savoie
Emmental de Savoie este o brânză gătită și presată cu coaja galbenă până la maro, făcută din lapte d...
Tomme de Savoie
Tomme de Savoieeste o brânză nefiartă, semi-moale, cu coajă gri, care are pete galbene și roșii pest...
Tomme Crayeuse
Tomme Crayeuse este o brânză franceză originară din regiunea Savoia. Brânza este făcută din lapte pa...
Abbaye de Tamié
Abbaye de Tamié este o brânză franceză care a fost produsă de călugării de la Abația din Tamié din S...
Pommes et Poires de Savoie
Merele și perele din regiunea Savoia din Franța sunt unice ca formă și gust datorită tipului specifi...
Tartiflette
Una dintre cele mai îndrăgite feluri de mâncare din Alpi, tartiflette este un fel de mâncare de cart...