Atlas retete din Haute-Savoie
Pommes et Poires de Savoie
Merele și perele din regiunea Savoia din Franța sunt unice ca formă și gust datorită tipului specifi...
Tartiflette
Una dintre cele mai îndrăgite feluri de mâncare din Alpi, tartiflette este un fel de mâncare de cart...
Berthoud
Berthoud este un preparat clasic de brânză franțuzesc originar din regiunea Savoia. Se face cu o com...
Diot
Diot este un cârnați tradițional provenind din regiunea franceză Savoie. Deși există mai multe soiur...
Gratin de crozets
Gratin de crozets este un preparat tradițional francez originar din regiunea Savoia. Este făcută din...
Brebis du Puyfaucon
Brebis du Puyfaucon este o brânză franceză făcută cu lapte crud de oaie. Brânza este produsă exclusi...
Raclette de Savoie
Raclette de Savoie este o brânză veche de munte comună regiunii Savoie din Franța și cantonului Vala...
Chevrotin
Chevrotin este o brânză presată în mucegai făcută din lapte de capră în regiunea Haute-Savoie din Fr...
Reblochon
Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...
Caprice des Dieux
Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...
Volailles du plateau de Langres
Volailles du plateau de Langres este o păsări Eticheta Roșie din regiunile Haute Marne și Côte d'Or ...
Lentille verte du Puy
Lentille verte du Puy sunt cunoscute în mod obișnuit ca linte Puy, cultivate în regiunea franceză Ha...