Atlas retete din Haute-Savoie

Pommes et Poires de Savoie

Merele și perele din regiunea Savoia din Franța sunt unice ca formă și gust datorită tipului specifi...

Tartiflette

Una dintre cele mai îndrăgite feluri de mâncare din Alpi, tartiflette este un fel de mâncare de cart...

Berthoud

Berthoud este un preparat clasic de brânză franțuzesc originar din regiunea Savoia. Se face cu o com...

Diot

Diot este un cârnați tradițional provenind din regiunea franceză Savoie. Deși există mai multe soiur...

Gratin de crozets

Gratin de crozets este un preparat tradițional francez originar din regiunea Savoia. Este făcută din...

Brebis du Puyfaucon

Brebis du Puyfaucon este o brânză franceză făcută cu lapte crud de oaie. Brânza este produsă exclusi...

Raclette de Savoie

Raclette de Savoie este o brânză veche de munte comună regiunii Savoie din Franța și cantonului Vala...

Chevrotin

Chevrotin este o brânză presată în mucegai făcută din lapte de capră în regiunea Haute-Savoie din Fr...

Reblochon

Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...

Caprice des Dieux

Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...

Volailles du plateau de Langres

Volailles du plateau de Langres este o păsări Eticheta Roșie din regiunile Haute Marne și Côte d'Or ...

Lentille verte du Puy

Lentille verte du Puy sunt cunoscute în mod obișnuit ca linte Puy, cultivate în regiunea franceză Ha...