Atlas retete din Nord-Pas-de-Calais
Ail Fumé d'Arleux
Ail Fumé d'Arleux este un usturoi roz de primăvară din familia Allium sativum , produs în regiunea ...
Palets de dames
Palets de dames (lit. pucurile pentru doamne) crocante, untoase, sunt o specialitate din nordul Fran...
Calvados
Calvadoseste un brandy distilat din cidru de mere sau o combinație de mere și pere. Sucul fermentat...
Kir Normand
Kir Normand este o variantă a celebrului Kir, făcută cu o combinație de crème de cassis, Calvados și...
Cidre Cotentin
Acest cidru spumant nepasteurizat este produs în jumătatea de nord a departamentului La Manche și es...
Moules de Bouchot
Moules de Bouchot sunt midii care sunt cultivate pe țăruși din larve prinse în habitatul lor natural...
Porc de Normandie
Porc de Normandie este carne de porc din regiunile franceze Eure, Seine-Maritime, Calvados, Orne și ...
Lalande-de-Pomerol
Lalande-de-Pomerol este un mic nume francez situat în regiunea viticolă Libourne din Bordeaux. Vinur...
Fromage de Meaux
Fromage de Meaux este o brânză tradițională franceză și versiunea pasteurizată a Brie de Meaux (facu...
Brie de Nangis
Brie de Nangis este o brânză franceză care provine din Brie. Fabricat din lapte crud de vacă, acest ...
Fontainebleau
Datând din secolul al XVIII-lea, Fontainebleau este o brânză franceză originară din Ile-de-France. E...
Explorator
Explorateur este o brânză moale franceză făcută din lapte de vacă în regiunea Île-de-France. Se cara...