Atlas retete din Nord-Pas-de-Calais
Kalakukko
Familiar încă din Evul Mediu, kalakukko este un fel de mâncare tradițional finlandez format dintr-o ...
Rieska
Rieska este o pâine finlandeză fără dospire care a fost preparată în toată țara din cele mai vechi t...
Karjalanpiirakka
Karjalanpiirakka este o pastă tradițională finlandeză constând din diverse umpluturi învelite într-o...
Sultsina
Sultsina este o delicatesă finlandeză care provine din Karelia de Nord, care este cel mai bine descr...
Karjalanpaisti
Karjalanpaisti este o tocană tradițională finlandeză constând din bucăți de porc, vită și oaie, cu a...
Ruislimppu
Ruislimppu este o pâine integrală de secară care este preparată în mod tradițional în estul Finlande...
Limppu
Limppu este o pâine tradițională finlandeză de secară, cu un aspect întunecat, aromă acru și o textu...
Pyttipanna
Considerat inițial ca un fel de mâncare simplu asamblat din resturi disponibile, acest haș rustic es...
Kringle
Inițial o creație a călugărilor romano-catolici, iar acum popular la nivel internațional, kringleest...
Gravlax
Gravlax este un preparat scandinav format din somon crud, curat cu sare, care este asezonat în mod t...
Baie moale
Bath este o brânză englezească produsă în Bath, Somerset, de unde și numele. Această brânză în stil ...
Cabernet Moravia
Cabernet Moravia este un struguri hibrid din Republica Cehă care a fost creat prin încrucișarea soiu...