Atlas retete din România
Urda
Urda este o brânză proaspătă din zer produsă în Balcani. Brânza este făcută din zer din lapte de vac...
Jumări
Čvarci sau ocvirkieste o specialitate tradițională care este populară în sud-estul Europei și în Bal...
Sarmale
Una dintre produsele de bază ale bucătăriei tradiționale turcești, sarma constă într-o umplutură car...
Chiftele
Chiftele sunt chiftele românești crocante, prăjite, făcute în mod tradițional din carne tocată de po...
Mititei
Mititei este cel mai apropiat de mâncarea românească de stradă – un fel de mâncare constând din rulo...
Gulii umplute
Gulii umplute sunt gulii-rabe umpluti traditional romanesc. Felul de mâncare constă din bulbi de gul...
Ciorbă de burtă
Ciorbă de burtă este o supă românească cremoasă, acră și usturoioasă, de culoare galbenă, care conți...
Supă (de pui) cu tăieței
Supă de pui cu tăieței este o variantă românească a supei de pui cu adaos de tăiței de casă. Un fel ...
Ciorbă de pui
Ciorbă de pui este o versiune acră românească a supei de pui. Constă din carne de pui și o mulțime d...
Borș de miel
Borș de miel este o ciorbă tradițională românească de miel. Constă din carne de miel sau organe găti...
Ciorbă de văcuţă
Gustoasă și reconfortantă, această ciorbă de vită, sau ciorbă de văcuță în română, este un preparat ...
Ciorbă de Perişoare
Ciorbă de perișoare este o ciorbă tradițională acrișoară românească cu chifteluțe formată din carne ...