Atlas retete din România

Urda

Urda este o brânză proaspătă din zer produsă în Balcani. Brânza este făcută din zer din lapte de vac...

Jumări

Čvarci sau ocvirkieste o specialitate tradițională care este populară în sud-estul Europei și în Bal...

Sarmale

Una dintre produsele de bază ale bucătăriei tradiționale turcești, sarma constă într-o umplutură car...

Chiftele

Chiftele sunt chiftele românești crocante, prăjite, făcute în mod tradițional din carne tocată de po...

Mititei

Mititei este cel mai apropiat de mâncarea românească de stradă – un fel de mâncare constând din rulo...

Gulii umplute

Gulii umplute sunt gulii-rabe umpluti traditional romanesc. Felul de mâncare constă din bulbi de gul...

Ciorbă de burtă

Ciorbă de burtă este o supă românească cremoasă, acră și usturoioasă, de culoare galbenă, care conți...

Supă (de pui) cu tăieței

Supă de pui cu tăieței este o variantă românească a supei de pui cu adaos de tăiței de casă. Un fel ...

Ciorbă de pui

Ciorbă de pui este o versiune acră românească a supei de pui. Constă din carne de pui și o mulțime d...

Borș de miel

Borș de miel este o ciorbă tradițională românească de miel. Constă din carne de miel sau organe găti...

Ciorbă de văcuţă

Gustoasă și reconfortantă, această ciorbă de vită, sau ciorbă de văcuță în română, este un preparat ...

Ciorbă de Perişoare

Ciorbă de perișoare este o ciorbă tradițională acrișoară românească cu chifteluțe formată din carne ...