Atlas retete din România
Ciorbă de văcuţă
Gustoasă și reconfortantă, această ciorbă de vită, sau ciorbă de văcuță în română, este un preparat ...
Ciorbă de Perişoare
Ciorbă de perișoare este o ciorbă tradițională acrișoară românească cu chifteluțe formată din carne ...
Ciorbă de peşte
Ciorbă de pește este un tip de supă acră tradițională românească făcută cu legume, orez, pește proas...
Ciorbă de salată cu afumătură
Ciorbă de salată cu afumătură este o supă tradițională românească de salată verde acră cu carne afum...
Ciorbă de praz
Ciorbă de praz este o supă tradițională românească de praz acru. Prazul este gătit împreună cu o com...
Ciorbă de lobodă
Ciorbă de lobodă este o supă acrișoară tradițională românească preparată cu spanac violet, cunoscut ...
Ciorbă de sfeclă
Ciorbă de sfeclă este o supă acră tradițională românească pe bază de sfeclă roșie. Se face de obicei...
Ciorbă ţărănească
Ciorbă țărănească este o supă tradițională făcută cu borș , un lichid acru obținut prin fermentarea ...
Ciorbă de fasole
Ciorbă de fasole este un tip de supă acră tradițională românească făcută cu fasole uscată și legume ...
Ciorbă de cartofi
Ciorbă de cartofi este o supă acră tradițională românească care se face de obicei cu cartofi și alte...
Ciorbă de legume
Ciorbă de leguminoase este o supă acră românească făcută cu o combinație de legume precum fasole ver...
Scovergi
Scovergi este o pâine prăjită tradițională românească. Similar cu lángosul maghiar, scovergi-ul româ...