Atlas retete din România
Ciorbă de legume
Ciorbă de leguminoase este o supă acră românească făcută cu o combinație de legume precum fasole ver...
Scovergi
Scovergi este o pâine prăjită tradițională românească. Similar cu lángosul maghiar, scovergi-ul româ...
Saramură
Saramură este un preparat românesc autentic, făcut de obicei cu pește la grătar care se fierbe scurt...
Urzici cu usturoi
Urzici cu usturoi este un preparat traditional originar din Romania. Mâncarea este de obicei făcută ...
Dovlecei pané
Dovlecei pané este un preparat vegetarian traditional originar din Romania. Mâncarea este de obicei ...
Rață pe varză
Rață pe varză este un preparat tradițional originar din România. Mâncarea constă din pulpe de rață c...
Gutui cu pui
Gutui cu pui este un preparat traditional romanesc originar din regiunea Banat. Mâncarea este de obi...
Pomana porcului
Deși nu există o rețetă stabilită pentru acest fel de mâncare tradițional românesc, pomana porcului ...
Sângerete
Sângerete este un tip de cârnați cu sânge tradițional românesc, care de obicei este fiert. Constă di...
Amandine
Amandine este o prăjitură tradițională românească de ciocolată umplută fie cu ciocolată, fie cu crem...
Zacuscă
Zacuscă este un tartinat de legume românești care constă de obicei din vinete prăjite, ardei roșu, p...
Fasole batuta
Fasole batută este o pastă de fasole tradițională românească constând din piure de fasole albă combi...