Atlas retete din Ron-Alpi
Beaujolais
Beaujolaiseste un vin roșu cu corp ușor, cu cantități relativ mari de aciditate. Este produs în regi...
Beurre de Bresse
Beurre de Bresse este un unt fraged, aromat, topit, care se topește în gură, izbitor de galben, făcu...
Brebirousse d'Argental
Brebirousse d'Argental este o brânză franceză care provine din regiunea Rhône-Alpes. Această brânză ...
La Roche
La Roche este o brânză franceză care provine din Rhone-Alpes, unde este produsă de Fromagerie Guillo...
Beaumont
Beaumont este o brânză franceză care este produsă în regiunea Rhône-Alpes. Se face cu lapte crud de ...
Tomme de Romans
Deși inițial a fost făcută cu lapte de capră, Tomme de Romans este în zilele noastre aproape întotde...
Florette
Florette este o brânză franțuzească produsă de crema Guilloteau din regiunea Rhône-Alps. Brânza este...
Le Brin
Le Brin este o brânză franceză originară din regiunea Rhône-Alpes. Brânza este făcută cu lapte de va...
Dinde de Bresse
Dinde de Bresse este un curcan de fermă din regiunea favorabilă Bresse din Franța, produs special pe...
Pogne
Această pâine dulce este preparată cu un aluat dospit, asemănător brioșului, care este îmbogățit cu ...
Quenelle
Ceea ce a fost folosit odată ca garnitură în haute cuisine este acum propriul său fel de mâncare, cu...
Marron glacé
Marron glacé este o castană uscată și confiată, un dulce franțuzesc extrem de popular în perioada fe...