Atlas retete din Val-de-Marne
Kringle
Inițial o creație a călugărilor romano-catolici, iar acum popular la nivel internațional, kringleest...
Gravlax
Gravlax este un preparat scandinav format din somon crud, curat cu sare, care este asezonat în mod t...
Cabernet Moravia
Cabernet Moravia este un struguri hibrid din Republica Cehă care a fost creat prin încrucișarea soiu...
Muškát moravský
Moscatul Moravian este un soi de struguri cehi care a fost creat prin încrucișarea Muscat Ottonel și...
Pálava
Pálavaeste un soi de struguri cehi care a fost creat ca o încrucișare între Müller Thurgau și Gewürz...
Pohořelický kapr
Pohořelický kapr este un pește cu o capacitate de creștere excelentă, spate înalt și cap mic, produs...
Třeboňský kapr
Třeboňský kapreste un crap din specia de crap comun, crescut în iazurile cu pești din bazinul Třeboň...
Jihočeská Zlatá Niva
Jihočeská Zlatá Niva este o brânză albastră produsă în regiunea Boemia de Sud din Republica Cehă din...
Jihočeská Niva
Jihočeská Niva este o brânză albastră din lapte de vacă, produsă în regiunea Boemia de Sud din Repub...
Chelčicko - Lhenické Ovoce
Chelčicko - Lhenické ovoce este o varietate de fructe cultivate și recoltate din livezile care se în...
Párek v rohlíku
Párek v rohlíku este un fel de mâncare cehă care constă din cârnați parek mici serviți în chifle. În...
Kulajda
Kulajda cehă este o supă cremoasă de mărar cu un roux făinoasă care acționează ca bază. Se crede că ...