Atlas retete din Val-de-Marne

Kringle

Inițial o creație a călugărilor romano-catolici, iar acum popular la nivel internațional, kringleest...

Gravlax

Gravlax este un preparat scandinav format din somon crud, curat cu sare, care este asezonat în mod t...

Cabernet Moravia

Cabernet Moravia este un struguri hibrid din Republica Cehă care a fost creat prin încrucișarea soiu...

Muškát moravský

Moscatul Moravian este un soi de struguri cehi care a fost creat prin încrucișarea Muscat Ottonel și...

Pálava

Pálavaeste un soi de struguri cehi care a fost creat ca o încrucișare între Müller Thurgau și Gewürz...

Pohořelický kapr

Pohořelický kapr este un pește cu o capacitate de creștere excelentă, spate înalt și cap mic, produs...

Třeboňský kapr

Třeboňský kapreste un crap din specia de crap comun, crescut în iazurile cu pești din bazinul Třeboň...

Jihočeská Zlatá Niva

Jihočeská Zlatá Niva este o brânză albastră produsă în regiunea Boemia de Sud din Republica Cehă din...

Jihočeská Niva

Jihočeská Niva este o brânză albastră din lapte de vacă, produsă în regiunea Boemia de Sud din Repub...

Chelčicko - Lhenické Ovoce

Chelčicko - Lhenické ovoce este o varietate de fructe cultivate și recoltate din livezile care se în...

Párek v rohlíku

Párek v rohlíku este un fel de mâncare cehă care constă din cârnați parek mici serviți în chifle. În...

Kulajda

Kulajda cehă este o supă cremoasă de mărar cu un roux făinoasă care acționează ca bază. Se crede că ...