Atlas retete din Val-de-Marne
The Welch
Welch sau Welsh complet este o interpretare franceză a rarebitului galez. Mâncarea se face prin fier...
Potée champenoise
Potée champenoise este o tocană tradițională franceză originară din regiunea Marne. Tocana se face d...
Calvados
Calvadoseste un brandy distilat din cidru de mere sau o combinație de mere și pere. Sucul fermentat...
Kir Normand
Kir Normand este o variantă a celebrului Kir, făcută cu o combinație de crème de cassis, Calvados și...
Cidre Cotentin
Acest cidru spumant nepasteurizat este produs în jumătatea de nord a departamentului La Manche și es...
Moules de Bouchot
Moules de Bouchot sunt midii care sunt cultivate pe țăruși din larve prinse în habitatul lor natural...
Porc de Normandie
Porc de Normandie este carne de porc din regiunile franceze Eure, Seine-Maritime, Calvados, Orne și ...
Lalande-de-Pomerol
Lalande-de-Pomerol este un mic nume francez situat în regiunea viticolă Libourne din Bordeaux. Vinur...
Fromage de Meaux
Fromage de Meaux este o brânză tradițională franceză și versiunea pasteurizată a Brie de Meaux (facu...
Brie de Nangis
Brie de Nangis este o brânză franceză care provine din Brie. Fabricat din lapte crud de vacă, acest ...
Fontainebleau
Datând din secolul al XVIII-lea, Fontainebleau este o brânză franceză originară din Ile-de-France. E...
Explorator
Explorateur este o brânză moale franceză făcută din lapte de vacă în regiunea Île-de-France. Se cara...