Atlas retete din Val-de-Marne

Fontainebleau

Datând din secolul al XVIII-lea, Fontainebleau este o brânză franceză originară din Ile-de-France. E...

Explorator

Explorateur este o brânză moale franceză făcută din lapte de vacă în regiunea Île-de-France. Se cara...

Volailles du Gatinais

Volailles du Gatinais este păsări de curte crescute la fermă care pot fi vândute fie proaspete, fie ...

Caprice des Dieux

Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...

Volailles du plateau de Langres

Volailles du plateau de Langres este o păsări Eticheta Roșie din regiunile Haute Marne și Côte d'Or ...

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...

Huile d'Olive de Haute-Provence

Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...

Pommes des Alpes de Haute Durance

Pommes des Alpes de Haute Durance sunt mere proaspete din soiurile Golden Delicious și Gala și rasel...

Ruisreikäleipä

Asociat de obicei cu Finlanda de Vest, ruisreikäleipä este unul dintre numeroasele soiuri de pâine d...

Lörtsy

Acest produs de patiserie finlandez mare, în formă de jumătate de lună, este o specialitate a regiun...

Mykyrokka

Mykyrokka este o supă tradițională finlandeză care provine din regiunea centrală Savo. Constă din gă...

Sahti

Sahtieste o bere tradițională finlandeză care este produsă în regiunile Kanta-Häme, Päijat-Häme și P...