Atlas retete din Alpes-de-Haute-Provence
Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure de Touraine este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, cu o formă n...
Chaumes
Chaumes este o brânză franțuzească moale sau semi-moale făcută din lapte de vacă. Coaja sa este spăl...
Rinquinquin
Rinquinquin este un aperitiv provensal popular, cu aromă de piersici. Baza este făcută cu vin alb, î...
Pastis
Această băutură națională franceză este făcută cu anason stelat, puternic dulce, care conferă pastis...
Côtes de Provence Rosé
Deși denumirea Côtes de Provence produce și vinuri roșii și albe, cea mai mare parte a producției sa...
Thym de Provence
Thym de Provence este o plantă veșnic verde cu utilizări culinare, medicinale și ornamentale. Se num...
Herbes de Provence
Acest amestec de ierburi și condimente renumit în întreaga lume provine din regiunea Provence din Fr...
Aïoli
Acest sos bogat de usturoi este asemănător ca textură cu maioneza și este folosit în mod obișnuit în...
Miel de Provence
Miel de Provence este mierea produsă din una sau mai multe flori din flora sălbatică din regiunile f...
Tomme à l'Ancienne
Tomme à l'Ancienne este o brânză franceză care provine din regiunea Provence-Alpes-Côte d'Azur. Brân...
Brousse de Rove
Brousse de Rove este o brânză franceză originară din regiunea Provence-Alpes-Côte d'Azur. Brânza se ...
Lou Pevre
Lou Pevre este o brânză franceză făcută într-o fermă din regiunea Provence. Brânza se face cu lapte ...