Atlas retete din Alpes-de-Haute-Provence
Rosé d'Anjou
Rosé d'Anjou este o denumire franceza situata in districtul Anjou din Valea Loarei, mai exact in dep...
Muscadet
Muscadet este un vin alb francez produs în valea râului Loarei, în jurul orașului Nantes din regiune...
Guigne d'Annonay
Guigne d'Annonay este un cireș bogat, negru sau roșu închis, care se coace destul de devreme. Este p...
Embruns aux Algues
Embruns aux Algues este o brânză tradițională franceză care provine din Pays de la Loire. Brânza est...
Port Salut
Port Salut este o brânză franțuzească semi-moale făcută din lapte de vacă. A fost dezvoltată inițial...
Oie d'Anjou
Oie d'Anjou este o gâscă albă a Rinului, preparată în mod tradițional prăjită în perioada Crăciunulu...
Maine-Anjou
Maine-Anjou este carne proaspata de vita de la vaci sub zece ani sau masculi castrati cu varsta de p...
Chasseur de sos
Sosul Chasseur, numit adesea sos de vânător , este un sos maro din Franța, care este servit de obice...
Bière de garde
Tradusă aproximativ ca bere pentru păstrare, această bere pale tare își are originea în Flandra fran...
Lingot du Nord
Lingot du Nord este fasole albă, ovale, din soiul Lingot , cultivată în valea Lys din Franța, inclus...
Pommes de Terre de Merville
Pommes de terre de Merville sunt cartofi de calitate superioară din soiul Bintje cu o substanță usca...
Ch'ti Roux
Ch'ti Roux este o brânză franceză care provine din Nord-Pas-de-Calais. Brânza este făcută din lapte ...