Atlas retete din Alpes-de-Haute-Provence
Porc de Normandie
Porc de Normandie este carne de porc din regiunile franceze Eure, Seine-Maritime, Calvados, Orne și ...
Lalande-de-Pomerol
Lalande-de-Pomerol este un mic nume francez situat în regiunea viticolă Libourne din Bordeaux. Vinur...
Fromage de Meaux
Fromage de Meaux este o brânză tradițională franceză și versiunea pasteurizată a Brie de Meaux (facu...
Brie de Nangis
Brie de Nangis este o brânză franceză care provine din Brie. Fabricat din lapte crud de vacă, acest ...
Fontainebleau
Datând din secolul al XVIII-lea, Fontainebleau este o brânză franceză originară din Ile-de-France. E...
Explorator
Explorateur este o brânză moale franceză făcută din lapte de vacă în regiunea Île-de-France. Se cara...
Volailles du Gatinais
Volailles du Gatinais este păsări de curte crescute la fermă care pot fi vândute fie proaspete, fie ...
Brebis du Puyfaucon
Brebis du Puyfaucon este o brânză franceză făcută cu lapte crud de oaie. Brânza este produsă exclusi...
Raclette de Savoie
Raclette de Savoie este o brânză veche de munte comună regiunii Savoie din Franța și cantonului Vala...
Chevrotin
Chevrotin este o brânză presată în mucegai făcută din lapte de capră în regiunea Haute-Savoie din Fr...
Reblochon
Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...
Caprice des Dieux
Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...