Atlas retete din Alpes-de-Haute-Provence

Porc de Normandie

Porc de Normandie este carne de porc din regiunile franceze Eure, Seine-Maritime, Calvados, Orne și ...

Lalande-de-Pomerol

Lalande-de-Pomerol este un mic nume francez situat în regiunea viticolă Libourne din Bordeaux. Vinur...

Fromage de Meaux

Fromage de Meaux este o brânză tradițională franceză și versiunea pasteurizată a Brie de Meaux (facu...

Brie de Nangis

Brie de Nangis este o brânză franceză care provine din Brie. Fabricat din lapte crud de vacă, acest ...

Fontainebleau

Datând din secolul al XVIII-lea, Fontainebleau este o brânză franceză originară din Ile-de-France. E...

Explorator

Explorateur este o brânză moale franceză făcută din lapte de vacă în regiunea Île-de-France. Se cara...

Volailles du Gatinais

Volailles du Gatinais este păsări de curte crescute la fermă care pot fi vândute fie proaspete, fie ...

Brebis du Puyfaucon

Brebis du Puyfaucon este o brânză franceză făcută cu lapte crud de oaie. Brânza este produsă exclusi...

Raclette de Savoie

Raclette de Savoie este o brânză veche de munte comună regiunii Savoie din Franța și cantonului Vala...

Chevrotin

Chevrotin este o brânză presată în mucegai făcută din lapte de capră în regiunea Haute-Savoie din Fr...

Reblochon

Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...

Caprice des Dieux

Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...