Atlas retete din Alpes-de-Haute-Provence

Reblochon

Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...

Caprice des Dieux

Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...

Volailles du plateau de Langres

Volailles du plateau de Langres este o păsări Eticheta Roșie din regiunile Haute Marne și Côte d'Or ...

Lentille verte du Puy

Lentille verte du Puy sunt cunoscute în mod obișnuit ca linte Puy, cultivate în regiunea franceză Ha...

Baskeriu

Baskeriu este o brânză franceză care provine din zona Haute-Garonne din Midi-Pyrénées. Brânza este f...

Café Savoyard

După cum sugerează și numele, această cafea tradițională cunoscută pentru stilul său unic de servire...

Huile d'Olive de Nice

Huile d'olive de Nice este un ulei de măsline unic , virgin, produs în regiunea franceză Alpes-Marit...

Olive de Nice

Olive de Nice sunt produse de măsline din soiul Cailletier care provin din regiunea franceză Alpes-M...

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...

Huile d'Olive de Haute-Provence

Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...

Pommes des Alpes de Haute Durance

Pommes des Alpes de Haute Durance sunt mere proaspete din soiurile Golden Delicious și Gala și rasel...

Calisson

O specialitate a Aix-en-Provence, calissons sunt dulciuri în formă de diamant făcute cu migdale și p...