Atlas retete din Alpes-de-Haute-Provence
Reblochon
Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...
Caprice des Dieux
Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...
Volailles du plateau de Langres
Volailles du plateau de Langres este o păsări Eticheta Roșie din regiunile Haute Marne și Côte d'Or ...
Lentille verte du Puy
Lentille verte du Puy sunt cunoscute în mod obișnuit ca linte Puy, cultivate în regiunea franceză Ha...
Baskeriu
Baskeriu este o brânză franceză care provine din zona Haute-Garonne din Midi-Pyrénées. Brânza este f...
Café Savoyard
După cum sugerează și numele, această cafea tradițională cunoscută pentru stilul său unic de servire...
Huile d'Olive de Nice
Huile d'olive de Nice este un ulei de măsline unic , virgin, produs în regiunea franceză Alpes-Marit...
Olive de Nice
Olive de Nice sunt produse de măsline din soiul Cailletier care provin din regiunea franceză Alpes-M...
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...
Huile d'Olive de Haute-Provence
Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...
Pommes des Alpes de Haute Durance
Pommes des Alpes de Haute Durance sunt mere proaspete din soiurile Golden Delicious și Gala și rasel...
Calisson
O specialitate a Aix-en-Provence, calissons sunt dulciuri în formă de diamant făcute cu migdale și p...