Atlas retete din Franţa
Fromage blanc
Fromage blanc este o brânză proaspătă franceză făcută din lapte de vacă. Nu trebuie confundat cu fro...
Chou farci
Chou farci este un fel de mâncare tradițional francez, care este deosebit de popular în zilele reci ...
Bisque
Această supă piure groasă, cremoasă și bogată include în mod tradițional ingrediente precum smântână...
Crema Dubarry
Crème Dubarry este o supă cremă franțuzească de conopidă. Se face de obicei dintr-o combinație de co...
Potage Parmentier
Potage Parmentier este o supă tradițională de cartofi și praz, care se servește de obicei fierbinte....
Supa à l'ail
În sudul Franței, usturoiul nu este gândit doar ca o plantă culinară, ci și ca o legumă, așa că nu e...
Moules marinière à la crème
Moules marinière à la crème este o variantă a faimosului fel de mâncare numit moules marinière. Acea...
Farsele Moules
Moules farcies este un fel de mâncare franțuzesc în care midiile sunt umplute și coapte sau la grăta...
Moules à la marinière
Moules à la marinière este un preparat clasic francez care constă din midii fierte în cidru sau sosu...
Tartine cu stridii
Fie că sunt făcute într-o varietate simplă sau mai elaborată și mai scumpă, aceste tartine pot fi pr...
Homar la Americaine
Homarul a l'Americaine este un fel de mâncare tradițional francez, cu multe variante și ingrediente ...
Thermidor de homar
Homarul extravagant Thermidor este un preparat clasic francez. Făcut din carne de homar care este so...