Atlas retete din Franţa
Homar la Americaine
Homarul a l'Americaine este un fel de mâncare tradițional francez, cu multe variante și ingrediente ...
Thermidor de homar
Homarul extravagant Thermidor este un preparat clasic francez. Făcut din carne de homar care este so...
Sole beurre blanc
Sole beurre blanc este un fel de mâncare tradițional franțuzesc preparat cu limbă de pește ca ingred...
Sole meunière
Acest preparat clasic francez de fructe de mare este preparat cu file de limbă care sunt ușor pane î...
Canard aux cerises
Canard aux cerises este un fel de mâncare tradițional francez făcut cu rață și vișine ca ingrediente...
Canard à l'orange
Canard à l'orange este un preparat tradițional francez în care o rață este prăjită, apoi servită cu ...
Magret de canard
Acest fel de mâncare din piept de rață prăjit cu fulger datează de la sfârșitul anilor 1950, când bu...
Poulet au vinaigre
Poulet au vinaigre este un clasic tradițional de bistro francez format din pui într-un sos cremos de...
Soufflé au poulet
Un sufleu clasic de carne cunoscut sub numele de soufflé au poulet este făcut cu un amestec cremos d...
Steak au poivre
Steak au poivre este un fel de mâncare franțuzesc constând dintr-o friptură de vită acoperită cu boa...
Châteaubriand
Contrar credinței populare, cuvântul Châteaubriand nu se referă doar la o bucată de carne de vită, c...
Alouettes sans têtes
Alouettes sans têtes este un preparat din carne tradițional francez. Este făcută dintr-o combinație ...