Atlas retete din Franţa
Châteaubriand
Contrar credinței populare, cuvântul Châteaubriand nu se referă doar la o bucată de carne de vită, c...
Alouettes sans têtes
Alouettes sans têtes este un preparat din carne tradițional francez. Este făcută dintr-o combinație ...
Tournedos à la bordelaise
Tournedos à la bordelaise este o delicatesă franțuzească constând din fripturi groase și rotunde de ...
Friptură-frite
Pur și simplu tradus ca friptură și cartofi prăjiți , friptura-frite este un fel de mâncare care își...
Gigot d'agneau pleureur
Tradus de a plânge picior de friptură de miel , ideea principală din spatele gigot d'Agneau pleureur...
Jambon à la crème
Jambon à la crème este un preparat tradițional francez format din felii de șuncă în sos de smântână ...
Porc aux pruneaux
Porc aux pruneaux este un clasic bistro francez. Mâncarea constă în friptură de porc cu prune uscate...
Boudin noir aux pommes
Boudin noir aux pommes este un fel de mâncare tradițională franțuzească, care constă dintr-un cârnaț...
Pommes de terre soufflées
Cartofii soufflé este o creație franceză interesantă care se face prin prăjirea dublă a feliilor de ...
Pommes Anna
Pommes Anna este un fel de mâncare francez de cartofi minimalist, dar provocator, care constă din ca...
Antricot
Entrecôte este un tip de friptură de vită care este tăiată între coaste, dar este mai frecvent cunos...
Regal
Royal este un desert clasic francez, cunoscut și sub numele de trianon . Baza prăjiturii este făcută...