Atlas retete din Val-de-Marne
Farisäer
Pharisäer , care se traduce prin Farisee , este o băutură germană constând din cafea tare, îndulcită...
Pumpernichel
Această pâine grea și ușor dulce de secară este făcută dintr-un starter de aluat și secară măcinată ...
Stippgrütze
Stippgrütze este o specialitate din Westfalia făcută din crupe de orz gătite în bulion de cârnați și...
Teewurst
Teewurst este un cârnați german uscat la aer, care constă din carne de porc (sau carne de porc și vi...
Ostfriesentorte
Ostfriesentorte este o prăjitură tradițională germană originară din Ostfriesen. Este făcut cu o comb...
khachapuri oseți
Acest soi khachapuri este originar din Osetia, Georgia. Similar ca formă cu Imeruli khachapuri, aces...
Chinuri
Chinurieste un struguri originar din Georgia, originar din Kartli, dar este cultivat și în Kakheti. ...
Boursault
Boursault este o brânză franțuzească cu cremă triplă, moale, maturată. Este făcut din lapte de vacă ...
Fougerus
Fougerus este o brânză franceză produsă în regiunea Seine-et-Marne. Se face cu lapte crud de vacă de...
Brie Noir
Brie noir sau black brie este o brânză franceză cu o culoare închisă distinctă și o textură sfărâmic...
Chartreuse
Chartreuseeste una dintre cele mai vechi și mai populare lichioruri franceze. Se crede că băutura pr...
Beurre blanc
Acest sos gros, bogat și cremos este făcut din unt, vin alb, eșalotă și oțet de vin alb. Are o aromă...