Atlas retete din Val-de-Marne
Oie d'Anjou
Oie d'Anjou este o gâscă albă a Rinului, preparată în mod tradițional prăjită în perioada Crăciunulu...
Maine-Anjou
Maine-Anjou este carne proaspata de vita de la vaci sub zece ani sau masculi castrati cu varsta de p...
Chasseur de sos
Sosul Chasseur, numit adesea sos de vânător , este un sos maro din Franța, care este servit de obice...
Bière de garde
Tradusă aproximativ ca bere pentru păstrare, această bere pale tare își are originea în Flandra fran...
Lingot du Nord
Lingot du Nord este fasole albă, ovale, din soiul Lingot , cultivată în valea Lys din Franța, inclus...
Pommes de Terre de Merville
Pommes de terre de Merville sunt cartofi de calitate superioară din soiul Bintje cu o substanță usca...
Ch'ti Roux
Ch'ti Roux este o brânză franceză care provine din Nord-Pas-de-Calais. Brânza este făcută din lapte ...
Delfinul
Dauphin este o brânză franceză originară din Nord-Pas de Calais. Brânza este făcută cu lapte de vacă...
Gris de Lille
Gris de Lille (cunoscut și ca Puant de Lille , Vieux Lille și Puant Macere ) este o brânză franceză ...
Tarte au maroilles
Originară din regiunile naturale Thiérache și l'Avesnois, tarte au maroilles este o tartă franțuzeas...
The Welch
Welch sau Welsh complet este o interpretare franceză a rarebitului galez. Mâncarea se face prin fier...
Potée champenoise
Potée champenoise este o tocană tradițională franceză originară din regiunea Marne. Tocana se face d...