Atlas retete
Belle Angevine
Belle Angevine este un soi unic de pere, originar din secolul al XVII-lea. Perele sunt foarte mari ș...
Beaufort
Denumită după orașul său de origine și produsă în regiunea franceză Rhône-Alpes încă din Evul Mediu,...
Izarra
Izarra este un lichior de plante care vine în două versiuni: un Izarra aromat, galben strălucitor și...
Jambon de Bayonne
Jambon de Bayonne este o șuncă de porc uscată din sud-vestul Franței, care se maturează timp de cel ...
Cap Corse Mattei
Acest legendar aperitiv corsican are o istorie care datează din 1872, când a fost dezvoltat de Louis...
Paté Lorrain
Pâté Lorrain este un fel de mâncare franțuzesc format din carne marinată care este învelită în aluat...
Marcillac
Marcillac este o denumire franțuzească situată în departamentul Aveyron, care produce vinuri roșii î...
Huile de noix du Périgord
Huile de noix du Périgord este un ulei de nucă virgin francez care este extras mecanic. Este origina...
Bleu des Causses
Bleu des Causses este o brânză albastră tradițională făcută din lapte de vacă nepasteurizat. Brânza ...
Lou Rocaillou
Lou Rocaillou este o brânză franceză provenită din Aveyron. Brânza este făcută din lapte crud de oai...
Pérail de Brebis
Pérail de Brebis este o brânză franceză care provine din Aveyron din regiunea Midi-Pyrénées. Brânza ...
L'Ecir de l'Aubrac
L'Ecir de l'Aubrac este o brânză franceză originară din platoul Aveyron. Brânza este făcută cu lapte...