Atlas retete

Pérail de Brebis

Pérail de Brebis este o brânză franceză care provine din Aveyron din regiunea Midi-Pyrénées. Brânza ...

L'Ecir de l'Aubrac

L'Ecir de l'Aubrac este o brânză franceză originară din platoul Aveyron. Brânza este făcută cu lapte...

Cazelle de Saint Affrique

Cazelle de Saint Affrique este o brânză din lapte de oaie originară din Aveyron din regiunea Midi-Py...

Agneau de l'Aveyron

Agneau de l'Aveyron este carne de la miei tineri care cântăresc în medie 17 kilograme, născuți și cr...

Veau d'Aveyron et du Ségala

Veau d'Aveyron et du Ségala este carne de vițel proaspătă de la viței tineri care sunt sacrificați î...

Salata Aveyronnaise

Această salată clasică de sud-vest franceză este făcută cu bacon și brânză Roquefort ca ingrediente ...

Boulette d'Avesnes

Boulette d'Avesnes este o brânză franceză făcută cu lapte de vacă. Brânza se caracterizează prin for...

Petit-Suisse

În ciuda numelui său, petit-suisse (lit. micul elvețian) nu este o brânză elvețiană. Provine din Nor...

Café Savoyard

După cum sugerează și numele, această cafea tradițională cunoscută pentru stilul său unic de servire...

Jambon d'Auvergne

Jambon d'Auvergne este o șuncă de porc uscată făcută din pulpa din spate, produsă în regiunea france...

Saucisson sec d'Auvergne

Saucisse seche d'Auvergne este o varietate de cârnați gros, uscat, care provine din Auvergne, o regi...

Bleu d'Auvergne

Bleu d'Auvergne este o brânză albastră franceză făcută din lapte crud de vacă. Are vene caracteristi...