Atlas retete
Pérail de Brebis
Pérail de Brebis este o brânză franceză care provine din Aveyron din regiunea Midi-Pyrénées. Brânza ...
L'Ecir de l'Aubrac
L'Ecir de l'Aubrac este o brânză franceză originară din platoul Aveyron. Brânza este făcută cu lapte...
Cazelle de Saint Affrique
Cazelle de Saint Affrique este o brânză din lapte de oaie originară din Aveyron din regiunea Midi-Py...
Agneau de l'Aveyron
Agneau de l'Aveyron este carne de la miei tineri care cântăresc în medie 17 kilograme, născuți și cr...
Veau d'Aveyron et du Ségala
Veau d'Aveyron et du Ségala este carne de vițel proaspătă de la viței tineri care sunt sacrificați î...
Salata Aveyronnaise
Această salată clasică de sud-vest franceză este făcută cu bacon și brânză Roquefort ca ingrediente ...
Boulette d'Avesnes
Boulette d'Avesnes este o brânză franceză făcută cu lapte de vacă. Brânza se caracterizează prin for...
Petit-Suisse
În ciuda numelui său, petit-suisse (lit. micul elvețian) nu este o brânză elvețiană. Provine din Nor...
Café Savoyard
După cum sugerează și numele, această cafea tradițională cunoscută pentru stilul său unic de servire...
Jambon d'Auvergne
Jambon d'Auvergne este o șuncă de porc uscată făcută din pulpa din spate, produsă în regiunea france...
Saucisson sec d'Auvergne
Saucisse seche d'Auvergne este o varietate de cârnați gros, uscat, care provine din Auvergne, o regi...
Bleu d'Auvergne
Bleu d'Auvergne este o brânză albastră franceză făcută din lapte crud de vacă. Are vene caracteristi...