Atlas retete
Blanquette de Limoux
Aceste vinuri spumante sunt produse în regiunea viticolă Limoux, situată în departamentul Aude, avân...
Crémant de Limoux
Aceste vinuri spumante franceze sunt produse în regiunea viticolă Limoux (departamentul Aude), cu pr...
Pélardon
Pélardon este o brânză mică, moale, cu coaja subțire, încrețită și mucegăită, făcută din lapte de ca...
Génisse Fleur d'Aubrac
Génisse Fleur d'Aubrac este carne proaspătă de la animalele care sunt o rasă încrucișată din rasele ...
Aligot
Aligot este un fel de mâncare franțuzesc care încorporează piure de cartofi, brânză topită, smântână...
Micul logodnic des Pyrénées
Petit Fiancé des Pyrénées este o brânză franceză care provine din regiunea Midi-Pyrénées. Din 1989, ...
Cabri Ariegeois
Cabri Ariegeois este o brânză franceză care provine din Ariege. Brânza este făcută din lapte crud de...
Jambon Sec des Ardennes
Jambon sec des Ardennes și Noix de Jambon sec des Ardennes sunt șunci de carne de porc care sunt usc...
Pave d'Auge
Pave d'Auge este o brânză franceză produsă în nordul orașului Auge, în Franța. Brânza este făcută di...
Pintade de l'Ardèche
Pintade de l'Ardèche este carne de bibilică de cea mai înaltă calitate, produsă în regiunea franceză...
Jambon de l'Ardéche
Jambon de l'Ardéche este o șuncă uscată obținută din pulpa de porc, produsă în regiunea muntoasă Rhô...
Saucisson de l'Ardèche
Saucisson de l'Ardéche este un cârnați din carne și grăsime de porc, produs în regiunea Ardéche din ...