Atlas retete
Taureau de Camargue
Taureau de Camargue este carne proaspătă de taur cu o culoare roșu intens. Carnea este slabă și frag...
Gardiane de boeuf
Gardiane de boeuf este un preparat tradițional francez originar din Camargue. Mâncarea este făcută c...
Entrecôte à la bordelaise
Entrecôte à la bordelaise este un preparat clasic francez format dintr-o friptură prăjită și un sos ...
Sos bordelaise
Adaugat frecvent în carne și alte mâncăruri savuroase, sosul bordelaise este format din eșalotă toca...
Lamprey à la Bordelaise
Odinioară rezervată doar oamenilor bogați, astăzi lampreda este o delicatesă populară în regiunea Bo...
Bleu de Bonneval
Bleu de Bonneval este o brânză tradițională franceză care provine din satul Bonneval din Savoia. Brâ...
Bergues
Bergues este o brânză franțuzească semi-moale produsă în comuna omonimă de lângă Dunkerque. Brânza e...
Abbaye de Belval
Abbaye de Belval este o brânză tradițională franceză, cunoscută și sub numele de Belval sau Le Trapp...
Sfântul Agur
Saint Agur este o brânză franceză originară din Auvergne, în special din satul Beauzac. Această brân...
Rochebaron
Rochebaron este o brânză albastră franceză făcută din lapte de vacă sau de oaie. Textura sa este moa...
Belle Angevine
Belle Angevine este un soi unic de pere, originar din secolul al XVII-lea. Perele sunt foarte mari ș...
Beaufort
Denumită după orașul său de origine și produsă în regiunea franceză Rhône-Alpes încă din Evul Mediu,...