Atlas retete
Saucisson sec d'Auvergne
Saucisse seche d'Auvergne este o varietate de cârnați gros, uscat, care provine din Auvergne, o regi...
Bleu d'Auvergne
Bleu d'Auvergne este o brânză albastră franceză făcută din lapte crud de vacă. Are vene caracteristi...
Murol
Murol este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Brânza este făcută din lapte de v...
Doux de montagne
Doux de montagne este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Această brânză semi-mo...
Pavin
Numit după un lac din regiunea Auvergne din Franța, de unde provine, Pavin este o brânză semi-moale ...
Gaperon
Gaperon este o brânză franceză tare, făcută din lapte de vacă și arome - și anume, piper și usturoi....
Porc d'Auvergne
Porc d'Auvergne este o carne proaspătă cu un gust unic de la porci crescuți în aer liber în regiunea...
Volailles d'Auvergne
Volailles d'Auvergne este carne de pasăre proaspătă sau congelată de o calitate superioară din regiu...
Truffade
Truffade este o clătită groasă de cartofi și brânză, o specialitate a regiunii franceze Auvergne. Br...
Fitou
Fitou este o denumire franceză situată în Languedoc (Aude) care produce vinuri roșii corpolente, în ...
Blanquette de Limoux
Aceste vinuri spumante sunt produse în regiunea viticolă Limoux, situată în departamentul Aude, avân...
Crémant de Limoux
Aceste vinuri spumante franceze sunt produse în regiunea viticolă Limoux (departamentul Aude), cu pr...