Atlas retete
Pernod
Pernod este cel mai vechi spirt francez pe bază de anason. A fost produs pentru prima dată în 1805 ș...
Dubonnet
Dubonnet este un aperitiv francez pe bază de chinină care a fost creat în 1846 de Sir Joseph Dubonne...
Presa franceza
presa francezaeste un vas de bere și o tehnică de preparare constând dintr-o sticlă în formă de cili...
Cafea cu lapte
Deși este adesea comparată cu alte variante europene, în special cu cafea latte italiană pe bază de ...
Sirop de Orgeat
Orgeat este un sirop de migdale în stil francez, care este cel mai bine cunoscut pentru utilizarea s...
Quatre épices
Quatre épices este un amestec de condimente tradițional francez care este folosit pentru a asezona ș...
Ierburile fine
Fines herbes este un amestec tradițional francez de ierburi, inclusiv pătrunjel, arpagic, cervil și ...
Buchet Garni
Acest mic pachet franțuzesc de ierburi este în mod tradițional legat împreună cu sfoară de măcelar p...
Roudoudous
Roudoudous sunt bomboane tradiționale originare din Franța. Aceste dulciuri au fost deosebit de popu...
Juliet Apples
Julieta este un soi de mere originar din Franța. Merele sunt de mărime medie, cu coaja roșie netedă ...
Emmental Français Est-Central
Emmental Francais Est-Central este o brânză gătită, presată în mucegai, obținută din lapte de vacă n...
Quatre-Vents
Quatre-Vents este o brânză franceză care a primit numele după locația fermei în care este produsă – ...