Atlas retete
Roussette du Bugey
Roussette du Bugey este o denumire franceza situata in estul Frantei. Toate vinurile produse în regi...
Volaille de Bresse
Volaille de Bresse este soiul alb de păsări din regiunea franceză Bresse și Bresserasă. Păsările au ...
Volailles de l'Ain
Volailles de l'Ain cuprind păsări de curte, cum ar fi pui, curcani, caponi și bibilici care sunt cre...
Abundența
Abondance este o brânză semi-gătită, presată, făcută cu lapte nepasteurizat de la rasele de vaci Abo...
Triplu sec
Triple sec este un termen francez pentru lichiorurile clare, cu aromă de portocale. Sunt distilate î...
Grand Marnier
Creat în 1880 de Louis Alexandre Marnier Lapostolle, Grand Marnier Cordon Rouge (lit. panglică roși...
Cremă de cacao
Crème de cacao este un lichior preparat din boabe de cacao. În funcție de tipul de producție, poate ...
Crème de noyaux
Crème de noyaux este un lichior francez distilat dintr-un macerat de alcool și sâmburi de caise, cir...
Anisette
Anisette , anason sau pur și simplu anason este un termen care cuprinde diverse lichioruri pe bază d...
Passoã
Passoã este un lichior de fructul pasiunii care este produs în Franța cu fructul pasiunii provenit d...
Parfait Amour
Parfait amour este un lichior floral în stil francez. Se face de obicei cu violete și trandafiri, în...
St-Germain
St-Germaineste un lichior francez de flori de soc care a fost introdus pentru prima dată în 2007. Es...