Atlas retete

Moules marinière à la crème

Moules marinière à la crème este o variantă a faimosului fel de mâncare numit moules marinière. Acea...

Farsele Moules

Moules farcies este un fel de mâncare franțuzesc în care midiile sunt umplute și coapte sau la grăta...

Moules à la marinière

Moules à la marinière este un preparat clasic francez care constă din midii fierte în cidru sau sosu...

Tartine cu stridii

Fie că sunt făcute într-o varietate simplă sau mai elaborată și mai scumpă, aceste tartine pot fi pr...

Homar la Americaine

Homarul a l'Americaine este un fel de mâncare tradițional francez, cu multe variante și ingrediente ...

Thermidor de homar

Homarul extravagant Thermidor este un preparat clasic francez. Făcut din carne de homar care este so...

Sole beurre blanc

Sole beurre blanc este un fel de mâncare tradițional franțuzesc preparat cu limbă de pește ca ingred...

Sole meunière

Acest preparat clasic francez de fructe de mare este preparat cu file de limbă care sunt ușor pane î...

Canard aux cerises

Canard aux cerises este un fel de mâncare tradițional francez făcut cu rață și vișine ca ingrediente...

Canard à l'orange

Canard à l'orange este un preparat tradițional francez în care o rață este prăjită, apoi servită cu ...

Magret de canard

Acest fel de mâncare din piept de rață prăjit cu fulger datează de la sfârșitul anilor 1950, când bu...

Poulet au vinaigre

Poulet au vinaigre este un clasic tradițional de bistro francez format din pui într-un sos cremos de...