Atlas retete

Magret de canard

Acest fel de mâncare din piept de rață prăjit cu fulger datează de la sfârșitul anilor 1950, când bu...

Poulet au vinaigre

Poulet au vinaigre este un clasic tradițional de bistro francez format din pui într-un sos cremos de...

Soufflé au poulet

Un sufleu clasic de carne cunoscut sub numele de soufflé au poulet este făcut cu un amestec cremos d...

Steak au poivre

Steak au poivre este un fel de mâncare franțuzesc constând dintr-o friptură de vită acoperită cu boa...

Châteaubriand

Contrar credinței populare, cuvântul Châteaubriand nu se referă doar la o bucată de carne de vită, c...

Alouettes sans têtes

Alouettes sans têtes este un preparat din carne tradițional francez. Este făcută dintr-o combinație ...

Tournedos à la bordelaise

Tournedos à la bordelaise este o delicatesă franțuzească constând din fripturi groase și rotunde de ...

Friptură-frite

Pur și simplu tradus ca friptură și cartofi prăjiți , friptura-frite este un fel de mâncare care își...

Gigot d'agneau pleureur

Tradus de a plânge picior de friptură de miel , ideea principală din spatele gigot d'Agneau pleureur...

Jambon à la crème

Jambon à la crème este un preparat tradițional francez format din felii de șuncă în sos de smântână ...

Porc aux pruneaux

Porc aux pruneaux este un clasic bistro francez. Mâncarea constă în friptură de porc cu prune uscate...

Boudin noir aux pommes

Boudin noir aux pommes este un fel de mâncare tradițională franțuzească, care constă dintr-un cârnaț...