Atlas retete
Emmental Français Est-Central
Emmental Francais Est-Central este o brânză gătită, presată în mucegai, obținută din lapte de vacă n...
Quatre-Vents
Quatre-Vents este o brânză franceză care a primit numele după locația fermei în care este produsă – ...
Brie au Poivre
Brie au Poivre este o brânză tradițională originară din Franța. Brânza este făcută din lapte crud de...
Branza proaspata
Fromage frais este o brânză proaspătă franceză făcută din lapte integral sau degresat de vacă, capră...
Fromage blanc
Fromage blanc este o brânză proaspătă franceză făcută din lapte de vacă. Nu trebuie confundat cu fro...
Chou farci
Chou farci este un fel de mâncare tradițional francez, care este deosebit de popular în zilele reci ...
Bisque
Această supă piure groasă, cremoasă și bogată include în mod tradițional ingrediente precum smântână...
Crema Dubarry
Crème Dubarry este o supă cremă franțuzească de conopidă. Se face de obicei dintr-o combinație de co...
Potage Parmentier
Potage Parmentier este o supă tradițională de cartofi și praz, care se servește de obicei fierbinte....
Supa à l'ail
În sudul Franței, usturoiul nu este gândit doar ca o plantă culinară, ci și ca o legumă, așa că nu e...
Moules marinière à la crème
Moules marinière à la crème este o variantă a faimosului fel de mâncare numit moules marinière. Acea...
Farsele Moules
Moules farcies este un fel de mâncare franțuzesc în care midiile sunt umplute și coapte sau la grăta...