Atlas retete
Tartine cu tapenade
Provensală răspândit tapenade- facut din culorile negru sau verde masline-este adesea folosit în a f...
Tartine de hamsii
Există mai multe moduri în care puteți folosi anșoa atunci când faceți tartine – ca pastă pentru unt...
Tartine cu sardine
Un mod tipic de a face aceste tartine este de a face o pastă din sardine, gălbenușuri de ou fierte ș...
Canape indiene
Când faceți tartine indiene, primul pas este să prăjiți cercuri de pâine în unt și apoi să le acoper...
Tartine de pui
În trecut, carnea de pui folosită în acest tip de tartine era de obicei transformată într-un tartina...
Canape cu creveți
Există o serie de moduri în care puteți pregăti tartine de creveți. Pâinea prăjită, feliile de castr...
Tartine de caviar
O parte a secțiunii de aperitive gourmet, tartinele cu caviar constă de obicei dintr-o bază, care po...
Canape cu somon afumat
Tartinele cu somon afumat sunt considerate o alegere clasică de lux în departamentul de mâncare cu d...
Tartine cu brânză
Când se prepară aceste tartine calde, fâșiile de pâine sunt mai întâi scobite la jumătate de adâncim...
Canape Chasseur
Pentru a face tartine Chasseur, bucăți de pâine prăjită sunt modelate în triunghiuri, apoi uns cu un...
Canapés creole
Primul pas în prepararea tartinelor Creole este să faceți o tartine din șuncă slabă, fie rasă, fie t...
Canape Berna
Bucățile de pâine prăjită sunt mai întâi în formă de triunghiuri, întinse cu unt de hamsii, apoi dec...