Atlas retete
Souffle au fromage
Aerisit și simplu, acest mâncăr confortabil francez legendar constă dintr-o bază de brânză combinată...
Terrine de foie gras de canard
Această delicatesă franțuzească este una dintre cele mai comune moduri de a pregăti foie gras. În ac...
Biftec tartar
Steak tartarul este un aperitiv făcut cu carne crudă de vită sau de cal tocată fin, asezonată cu sar...
Terină
Acest fel de mâncare franțuzesc constând din carne tocată grosier și grăsime este similar cu o pâine...
Terrine de lapin
Această specialitate este o variație a terinei franceze , un tip de pâine de carne care se prepară c...
Terrine de porc
Terrine de porc este un fel de mâncare franțuzesc care combină bucăți de porc măcinat (adesea umăr ș...
Cruditate
Simple și elegante, crudités sunt aperitive tradiționale franțuzești constând din legume crude care ...
Tartine mousse de saumon
Fie că este servit pe biscuiți simpli de pâine prăjită, felii de baghetă, pâine pumpernickel sau fel...
Tartine din ficat de pui
Probabil cea mai simplă și mai cunoscută varietate a acestor tartine este cea în care pateul de fica...
Canape Lorenzo
Servite ca aperitiv fierbinte, tartinele Lorenzo constau din cercuri de pâine prăjită, care au fost ...
Tartine cu tapenade
Provensală răspândit tapenade- facut din culorile negru sau verde masline-este adesea folosit în a f...
Tartine de hamsii
Există mai multe moduri în care puteți folosi anșoa atunci când faceți tartine – ca pastă pentru unt...