Atlas retete
Buttermilchsuppe
Buttermilchsuppe este o supă tradițională germană de zară. Acest fel de mâncare cremoasă combină un ...
Supă de bile Matzah
Centrul fiecărui Seder evreiesc – masa de Paște – este un castron cu bulion de pui cu bile mari de m...
Labskaus
Labskaus este un fel de mâncare din nordul Germaniei, constând din corned beef, piure de cartofi și ...
Bauernomelett
Bauernomelett sau omleta fermierului este un fel de mâncare german simplu, care se servește de obice...
Tsinandali
Tsinandali este o denumire georgiană pentru vinuri albe produse cu un amestec de soiuri locale Rkats...
khachapuri oseți
Acest soi khachapuri este originar din Osetia, Georgia. Similar ca formă cu Imeruli khachapuri, aces...
Tenili
Tenili este o brânză georgiană unică, produsă în regiunile Samtskhe-Javakheti și Kvemo Kartli. Poate...
Penovani khachapuri
Penovani khachapuri este un soi georgian de khachapuri originar din Samtskhe-Javakheti. Pentru prepa...
Narchvi
Narchvi este o brânză tradițională georgiană care provine din regiunea Svaneti. Este făcut din lapte...
Shebolili Megruli Sulguni
Originar din Samegrelo, Sulguni afumat sau Shebolili Megruli Sulguni este o brânză georgiană făcută ...
Sulguni
Sulguni este o brânză georgiană cilindrică originară din regiunea Samegrelo (Mingrelia). Brânza are ...
Kharcho
Kharcho este o supă georgiană consistentă, cu carne de vită sau pui, nuci și orez. Este asezonat în ...