Atlas retete
frământare
Bratheringul este un preparat tradițional din pește originar din Germania, constând din hering prăji...
Gefilte Fish
Pește Gefilte sau pește umplut (de la gefilte , care înseamnă umplut sau umplutîn idiș), este un ape...
Grünkohl
Grünkohl, care înseamnă kale , se referă la o varietate de mâncăruri germane care au ca ingredient p...
Rahmschnitzel
Rahmschnitzel este un fel de mâncare german din carne. De obicei se prepară cu cotlet de vițel, dar ...
Zigeunerschnitzel
Zigeunerschnitzel este o specialitate germană constând dintr-un cotlet de vițel, porc sau pui subțir...
Jägerschnitzel
Jägerschnitzel este o versiune tradițională germană a șnițelului, care este acoperită cu un sos numi...
Sahnehering
Fileurile de hering murate sau sărate sunt turnate într-un sos dulce-acru de smântână, iaurt, lichid...
Fliederbeersuppe
Fliederbeersuppe este o supă tradițională germană asociată în principal cu regiunile de nord ale țăr...
Biersuppe
După cum sugerează și numele, berea este ingredientul principal al acestei supe tradiționale germane...
Hochzeitssuppe
Originare din Germania, hochzeitssuppe este o supa de nunta tradițională , care își trage numele de ...
Buttermilchsuppe
Buttermilchsuppe este o supă tradițională germană de zară. Acest fel de mâncare cremoasă combină un ...
Supă de bile Matzah
Centrul fiecărui Seder evreiesc – masa de Paște – este un castron cu bulion de pui cu bile mari de m...