Atlas retete
Sviri
Sviri este singura denumire georgiană situată în Imereți. Această mică regiune viticolă este amplasa...
Imeruli khachapuri
Imeruli khachapuri este o pâine tradițională georgiană umplută cu brânză topită. Spre deosebire de k...
Chashushuli
Similar cu un gulaș, chashushuli este o tocană consistentă de carne de vită și roșii, originară din ...
Gurian khachapuri
Acest soi khachapuri provine din Guria, o provincie din vestul Georgiei. Spre deosebire de alte plăc...
Ahma
Achma este un fel de mâncare georgian format din câteva straturi de aluat fraged, un blat crocant și...
Adjarian khachapuri
Una dintre cele mai populare soiuri de khachapuri, adjarianul este o plăcintă cu fața deschisă, umpl...
Abhazura
Abhazura este o mâncare tradițională georgiană originară din Abhazia. Aceste chifteluțe picante sunt...
Ajika
Ajika este o pastă georgiană iute și condimentată făcută cu ardei iute, usturoi, nuci și ierburi pro...
Chacha
Chacha este o țuică georgiană puternică care este făcută din tescovină - resturi solide de struguri,...
Trigonella Caerulea
Trigonella caerulea , cunoscută și sub numele de schinduf albastru , este o plantă georgiană care cr...
Tolma
Tolma este un fel de mâncare georgian format din legume umplute, cum ar fi roșii, ardei, dovlecei și...
Khashi
Considerată pe scară largă ca un remediu excelent pentru mahmureală și un remediu excelent, khashi e...