Atlas retete
Lyoner Wurst
Lyoner wurst este un cârnați german prefiert, care constă din carne de porc, slănină, usturoi și o v...
Schmierwurst
Schmierwurst, împreună cu mettwurst și teewurst, aparține categoriei de cârnați nefierți sau cruzi (...
Knockwurst
Knockwurst sau knackwurst este un cârnați german prefiert făcut din carne de porc măcinată, carne de...
Leberwurst
Leberwurst este un cârnați german picant format dintr-o combinație de ficat de porc măcinat, ceapă ș...
Gruenkohl și Pinkel
Un fel de mâncare tipic de iarnă din nordul Germaniei, Gruenkohl und Pinkel este alcătuit din varză ...
Kartoffelklöße
Kartoffelklöße sau kartoffelknödel sunt găluște tradiționale de cartofi germane care sunt consumate ...
Covrig
Considerat un simbol emblematic al Germaniei, covrigul este un tip de produs tradițional de copt car...
Rote Grütze
Rote grütze este un desert tradițional făcut în principal cu coacăze roșii, care poate fi combinat c...
varză murată
Deși varza murată sau varza fermentată este o invenție germană, ea își are originile în China, când ...
Steckrübeneintopf
Steckrübeneintopf este o tocană tradițională germană pe bază de rutabaga și o combinație de alte leg...
frământare
Bratheringul este un preparat tradițional din pește originar din Germania, constând din hering prăji...
Gefilte Fish
Pește Gefilte sau pește umplut (de la gefilte , care înseamnă umplut sau umplutîn idiș), este un ape...