Atlas retete
Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure de Touraine este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, cu o formă n...
Chaussons aux pommes
Chaussons aux pommes sunt turnover-uri tradiționale franceze umplute cu o umplutură delicioasă de co...
Cointreau
Acest clasic triple sec a fost creat de frații Cointreau, care au reușit să distileze coji de portoc...
Chaumes
Chaumes este o brânză franțuzească moale sau semi-moale făcută din lapte de vacă. Coaja sa este spăl...
Sablé
Acest fursec clasic breton se caracterizează prin textura sa nisipoasă ( sablé în franceză), care es...
Roquefort
Roquefort este una dintre cele mai mari brânzeturi din Franța, făcută din lapte de oaie nepasteuriza...
Quarts de Chaume
Quarts de Chaume este o denumire franceză situată în Loira, care produce vinuri de desert binecunosc...
Rocamadour
Rocamadour este o brânză mică, plată, foarte moale, făcută din lapte crud de capră. Brânza are o coa...
Pralulina
Praluline este o creație culinară franțuzească încântătoare, constând dintr-o brioșă care este infuz...
Avèze
Avèze este un lichior pe bază de rădăcină de gențiană care provine din Riom-ès-Montagnes. Este o ver...
Le Roule
Le roule este o brânză proaspătă franceză originară din orașul Rians. Brânza este făcută cu lapte de...
Faisselle
Faisselle este o brânză albă proaspătă originară din Franța. De obicei se face din lapte de vacă, oa...