Atlas retete
Gratin de crozets
Gratin de crozets este un preparat tradițional francez originar din regiunea Savoia. Este făcută din...
Bleu du Vercors-Sassenage
Bleu du Vercors-Sassenage este o brânză albastră făcută dintr-un amestec de lapte proaspăt cald, cru...
Jasnières
Jasnières este o denumire franceză situată în valea Loarei, care produce vinuri albe de culoare auri...
Porc de la Sarthe
Porc de la Sarthe este carne de porc crescută în ferme din regiunea Sarthe din Franța, vândută ca ca...
Marmite Sarthoise
Marmite Sarthoise este un fel de mâncare tradițional francez provenit din Sarthe. Este făcut cu o co...
Pouilly-Fuissé
Pouilly-Fuissé este o denumire franceză pentru vinurile albe pe bază de Chardonnay, care se află în ...
Saint-Amour
Saint-Amour este o denumire franceză situată în Beaujolais, care produce vinuri roșu rubin pe bază d...
Mercurey rouge
Mercurey este o denumire franceză situată în regiunea Côte Chalonnaise din Burgundia, care produce v...
Chénas
Chénas este cel mai mic grand cru din proeminenta denumire Beaujolais, care este situată între depar...
Bouton de culotte
Bouton de culotte este o brânză tradițională franceză originară din zonele Mâconnais și Haut-Beaujol...
Brânză Sancerre
Sancerre este o brânză tare franceză făcută din lapte de capră. Brânza poate fi consumată proaspătă ...
Salers
Salers este o brânză moale de fermă, făcută din lapte de vacă plin de grăsime, produsul final cântăr...