Atlas retete
Crozets de Savoie
Crozets este un soi de paste tradiționale franceze, originar din Savoia. Aceste paste mici, plate, î...
Tome des Bauges
Tome des Bauges este o brânză semi-tare din lapte de vacă nepasteurizat, fie întreg, fie semi-degres...
Emmental de Savoie
Emmental de Savoie este o brânză gătită și presată cu coaja galbenă până la maro, făcută din lapte d...
Tomme de Savoie
Tomme de Savoieeste o brânză nefiartă, semi-moale, cu coajă gri, care are pete galbene și roșii pest...
Tomme Crayeuse
Tomme Crayeuse este o brânză franceză originară din regiunea Savoia. Brânza este făcută din lapte pa...
Abbaye de Tamié
Abbaye de Tamié este o brânză franceză care a fost produsă de călugării de la Abația din Tamié din S...
Pommes et Poires de Savoie
Merele și perele din regiunea Savoia din Franța sunt unice ca formă și gust datorită tipului specifi...
Tartiflette
Una dintre cele mai îndrăgite feluri de mâncare din Alpi, tartiflette este un fel de mâncare de cart...
Berthoud
Berthoud este un preparat clasic de brânză franțuzesc originar din regiunea Savoia. Se face cu o com...
Diot
Diot este un cârnați tradițional provenind din regiunea franceză Savoie. Deși există mai multe soiur...
Gratin de crozets
Gratin de crozets este un preparat tradițional francez originar din regiunea Savoia. Este făcută din...
Bleu du Vercors-Sassenage
Bleu du Vercors-Sassenage este o brânză albastră făcută dintr-un amestec de lapte proaspăt cald, cru...